Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаУ Бердичеві студенти коледжу відвідали підприємство перед початком виробничої практики

У Бердичеві студенти коледжу відвідали підприємство перед початком виробничої практики

Промислові підприємства міста давно вже відчували брак як робітничих, так і інженерних кадрів, адже останні десятиріччя вища освіта країни зробила різкий поворот в сторону юридичних та економічних спеціальностей. Значно посилила цей дефіцит і війна.

Саме тому сьогодні особливо ціняться випускники професійно-технічних училищ та технічних коледжів і університетів. В нашому коледжі, який теж в руслі часу додав до своїх лав і юристів, і економістів, все ж залишилось ще кілька груп, які вивчають технічні науки, тож на їхніх випускників тепер іде справжнісіньке полювання.

Це підтверджують і останні новини, опубліковані на сайті коледжу:

“Бердичівський фаховий коледж промисловості, економіки та права плідно співпрацює з Safe Glass Factory, провідним підприємством міста. В рамках цієї співпраці, 9-10 травня 2024 року студенти 3-го курсу спеціальності “Галузеве машинобудування” мали можливість відвідати підприємство перед початком виробничої практики.

Під керівництвом директора Олександра СОКОЛА та начальника виробництва Романа МАШКАРИ, студенти ознайомилися з ключовими аспектами роботи підприємства, включаючи технологічні процеси обробки автомобільного скла, конструкторську діяльність та випробувальну лабораторію.

Ця екскурсія надала їм цінну інформацію щодо їхньої майбутньої професійної діяльності та підготувала до успішного виконання практичних завдань.”

У Бердичеві студенти коледжу відвідали підприємство перед початком виробничої практики

“10 травня 2024 року в рамках продуктивної співпраці відбулася зустріч студентів 4-го курсу спеціальності “Галузеве машинобудування” з представником одного з провідних підприємств нашого міста – ДП “РИТМ” ТОВ “РОСТ”.

Під час цієї зустрічі Антон Лисюк, випускник нашого коледжу спеціальності «Розробка програмного забезпечення», який представляв підприємство, розповів майбутнім молодим спеціалістам про стабільну роботу, перспективи розвитку компанії та запропонував їм приєднатися до їхнього колективу на роботу. Ця зустріч відображає сталий і плідний зв’язок між нашим коледжем та виробничими підприємствами, а також активно сприяє працевлаштуванню наших випускників.”

За матеріалами rio-berdychiv
Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img