Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаВ одному з міст Житомирщини поліція встановлює обставини загибелі собаки

В одному з міст Житомирщини поліція встановлює обставини загибелі собаки

У Баранівці на Житомирщині поліція встановлює обставини загибелі собаки. Про те, що у дворі за місцем проживання виявили мертву тварину, повідомила до правоохоронних органів власниця собаки. За її словами, на тілі тварини було поранення, ймовірно, від пневматичної зброї.

Про це розповіла пресофіцерка Головного управління Нацполіції у Житомирській області Іванна Сілецька.

До поліції власниця тварини звернулася 14 травня. За словами Іванни Сілецької, кримінальне провадження ще не відкрито, адже правоохоронці проводять перевірку. Поліція опитала заявницю, а також можливих свідків та очевидців події серед місцевих жителів. Наразі з’ясовують обставини події. Також перевіряють власників зброї.

Про загибель собаки напередодні також повідомили читачі. В коментарях написали, що подія сталася на вулиці Зарічна. Загибла тварина жила в родині переселенців.

“Ми переселенці, які переїхали сюди з усіма речами, разом з домашніми тваринами. Тільки-но заселившись, ми виводили собаку на поводку. Не встигли переночувати, як нам застрелили собаку. Я вважаю, що це не по-людськи, а також вважаю, що людина, яка це зробила, має понести покарання. Прошу поширити цю новину”, — написали читачі.

Скрин допису читача в коментарях Telegram-каналу


За інформацією пресофіцерки поліції Іванни Сілецької, на місці події працювали дільничні офіцери поліції та поліцейські сектору реагування патрульної поліції Звягельського районного відділу поліції. Правоохоронці просять свідків події або людей, які володіють будь-якою інформацією про подію, зверніться до відділку поліції в Баранівці або повідомити на спецлінію 102.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img