Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаБез коментарів...

Без коментарів…

У нас досі не налагоджено масового виробництва високотехнологічної зброї, зокрема й тому, що у керівництві країни нема нікого, хто тямить в інженерній справі.

Не побудовані належні захисні укріплення для фронту — десь вони кращі, десь зовсім ніякі, бо єдиного технічного і технологічного підходу до цих споруд не було.

Тепер — як завше, зненацька — з’явилися величезні проблеми в енергетиці. Бо не було високоякісного технічного і технологічного аналізу найбільш вразливих точок нашої енергосистеми, а після їх виявлення не були знайдені найбільш ефективні заходи з їх захисту. Відповідно витратили шалені гроші на захист тягових підстанцій, які були мішенню торік, а ворог натомість атакував наші маневрові потужності. Розмови ж про децентралізовану генерацію так і залишилися розмовами. Тим часом тарифи для населення підвищують. Зрозуміло, що це компенсує енергетичним олігархам втрати через відключення, а як захистить енергетичну інфраструктуру, є загадкою. А може, наша владна команда просто хоче потрапити до Книги рекордів Гіннеса як єдиний на планеті приклад влади кінчених невігласів, які під час війни принципово не займалися технічною сферою? Тобто не поставили країну на воєнні рейки, бо не змогли їх відшукати, бо не знали, що воно таке.

Олександр Кочетков, політичний аналітик, колишній інженер-конструктор КБ «Південне».

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img