Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаУчень Овруцького ліцею склав 3 тести національного мультипредметного тесту на 200 балів

Учень Овруцького ліцею склав 3 тести національного мультипредметного тесту на 200 балів

Учень Овруцького ліцею Богдан Макаревич посів у рейтингу результатів НМТ друге місце на Житомирщині.

Про це журналістам розповіла заступниця директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева.

За її словами, Богдан Макаревич у рейтингу результатів НМТ за кількістю набраних балів посів друге місце в області після учениці житомирського ліцею №23 Софії Тарнавської, яка отримала 800 балів. Богдан склав 3 тести на 200 балів.

Богдан Макаревич розповів, що отримав по 200 балів з історії, математики та фізики та 191 бал з української мови.

“Результатами цілком задоволений, хоча вони мене здивували і я дуже зрадів, оскільки 100% впевненості в своїх відповідях не мав. Бали виявилися більшими, ніж я очікував, оскільки сподівався на 200 з математики та припускав, що буде 200 з історії, а з української мови очікував близько 180 балів. Найбільше я нервував за фізику, бо теж очікував 200, але новини з минулих сесій змусили мене втратити впевненість в цьому та сподіватися десь на 186 балів”, — поділився враженнями випускник Овруцького ліцею.

Богдан також розповів, як готувався до тестування.

“Готувався до національного мультипредметного тесту доволі банально: вивчав теорію, розв\’язував велику кількість тестів та задач, пробників НМТ. Переконався, що рік підготовки не минув марно та дав свої плоди, але все ж таки найбільше я був радий, коли на перерві між блоками з однокласниками звіряв відповіді, і вже тоді зрозумів, що маю 200 балів з математики”, — сказав Богдан Макаревич.

Учень Овруцького ліцею склав 3 тести національного мультипредметного тесту на 200 балів

Богдан Макаревич. Фото надав Богдан Макаревич

Випускник Овруцького ліцею планує вступати до Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського на інженерію програмного забезпечення.

Майбутнім учасникам тестування він порадив:

“Не варто нервувати, а потрібно старанно готуватися, складати якомога більше тестів. Національний мультипредметний тест легкий, складно лише до нього готуватися”, — зазначив Богдан Макаревич.

Директорка Овруцького ліцею імені Андрія Малишка Ірина Залізко розповіла, що в 11 класі Богдан брав участь у всеукраїнській предметній олімпіаді з фізики та посів призові місця: І місце у районному етапі та ІІ в обласному.

“Богдан Макаревич впевнено володіє комп\’ютером, постійно удосконалює знання з опанування різних програм, обізнаний у питаннях кібербезпеки. Він здібний учень, має добре розвинене логічне мислення, надзвичайно відповідально ставиться до навчання. З цікавістю та наполегливістю поглиблено вивчає предмети математичного та природничого циклів, хоча має здібності й до опанування гуманітарних наук. Богдан уміє правильно організувати власну навчальну діяльність, ставити перед собою завдання й виконувати їх. У цьому один із секретів його успіху”, — зауважила Ірина Залізко.

За матеріалами suspilne.media
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img