Свіжі новини
ГоловнаПодіїЗ початку року на Звягельщині поліцейські виявили понад 650 нетверезих керманичів

З початку року на Звягельщині поліцейські виявили понад 650 нетверезих керманичів

У ході профілактичної роботи, що проводиться на автошляхах міста та району, правоохоронці Звягельського районного відділу та підпорядкованих підрозділів (м. Баранівка та смт Ємільчине) щоденно документують громадян, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння. Нині всі матеріали скеровано до суду для прийняття відповідних рішень.

Про це інформує Звягельський районний відділ поліції.

“Нещодавно, патрулюючи вулиці райцентру, інспектори помітили автомобіль «Audi», водій якого порушив Правила дорожнього руху. За кермом перебував 31-річний місцевий житель.

Під час спілкування з чоловіком поліцейські помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування звягелянин відмовився. До того ж він не надав відповідних документів, адже вже був позбавлений права керування на 1 рік через подібне правопорушення.

Тож правоохоронці склали відносно водія адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 130 (транспортними засобами у стані сп’яніння…) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…) КУпАП“, – йдеться у повідомленні.

Суд, розглянувши зібрані матеріали, визнав чоловіка винним та визначив йому покарання – 40 800 гривень штрафу з позбавленням права керувати транспортними засобами на 5 років.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img