Свіжі новини

ГоловнаГоловний тренер та воротар житомирського "Полісся" увійшли до складу збірної 2-го туру...

Головний тренер та воротар житомирського \”Полісся\” увійшли до складу збірної 2-го туру УПЛ

Найкращим тренером 2-го туру УПЛ визнано тренера “Полісся” – Імада Ашура

Найкращим тренером 2-го туру УПЛ визнано тренера “Полісся” – Імада Ашура.

Українська Прем\’єр-Ліга спільно з ведучими, експертами, коментаторами УПЛ ТБ та представниками провідних спортивних ЗМІ України визначила символічну збірну 2-го туру сезону 2024/2025, а також оголосила найкращого гравця та тренера туру.

Найкращим тренером 2-го туру було названо Імада Ашура, який привів «Полісся» до перемоги над чинним чемпіоном України «Шахтарем» з рахунком 1:0. Найкращим гравцем туру став Євген Волинець, голкіпер житомирського клубу. До трійки найкращих тренерів також увійшли Владислав Лупашко («Карпати») та Руслан Ротань («Олександрія»).

Головний тренер та воротар житомирського "Полісся" увійшли до складу збірної 2-го туру УПЛ

До п’ятірки найкращих гравців 2-го туру потрапили Микола Шапаренко («Динамо»), який трохи відстав від Волинця, Сергій Чоботенко («Полісся»), Олександр Кемкін («Карпати») і Богдан Михайліченко («Полісся»).

Експерти обрали 26 гравців і 7 тренерів, які претендували на звання героїв 2-го туру, а також 47 кандидатів до символічної збірної. Крім 11 футболістів основного складу збірної туру, було додано умовний резерв: Кемкін («Карпати»), Сич («Рух»), Полегенько («Карпати»), Холод («Рух»), Бабенко («Полісся»), Чачуа («Карпати»), Буяльський («Динамо»), Антюх («Зоря»), Краснопір («Рух»).

За матеріалами sport.ua
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img