Свіжі новини

ГоловнаНа Житомирщині двоє підлітків обікрали будинок культури. ФОТО

На Житомирщині двоє підлітків обікрали будинок культури. ФОТО

Юнаки з Житомирщини свою провину визнали, проте мотиву такого вчинку пояснити не змогли.

Правоохоронці відділення поліції №1 (смт Ємільчине) Звягельського райвідділу викрили двох юнаків у крадіжці комунального майна.

Про це 14 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«Днями до поліції надійшло повідомлення про викрадення комп’ютерної техніки з приміщення будинку культури, розташованого у Ємільчинській громаді. Правоохоронці виявили пошкоджене металопластикове вікно у приміщенні, вилучили слідову інформацію та провели інші необхідні першочергові заходи. У результаті поліцейські з’ясували, що крадіжку вчинили двоє місцевих підлітків. Хлопці вночі відтиснувши, відчинили вікно, та винесли з комунального закладу комп’ютери, принтери, ноутбук, павербанк та офісне крісло. Все це сховали неподалік, у підвалі ресторану, що вже не працює. Поліцейські вилучили все викрадене», – йдеться у повідомленні.

Попередньо, сума збитків склала близько 45,5 тисяч гривень. Юнаки свою провину визнали, проте мотиву такого вчинку пояснити не змогли.

Подію кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. З родинами причетних підлітків працюють ювенальні поліцейські.

У поліції зазначають, що відповідно до чинного законодавства кримінальній відповідальності підлягають особи, яким до вчинення кримінального правопорушення виповнилося 16 років. Однак у разі вчинення низки злочинів, у тому числі й крадіжки, така відповідальність настає з 14-річного віку.

На Житомирщині двоє підлітків обікрали будинок культури. ФОТО
На Житомирщині двоє підлітків обікрали будинок культури. ФОТО
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img