Свіжі новини
ГоловнаНа Запорізькому напрямку загинув 20-річний Захисник з Житомирщини

На Запорізькому напрямку загинув 20-річний Захисник з Житомирщини

Цвіт української нації – молоді хлопці та дівчата – продовжують боротись та, на жаль, віддавати життя за свободу та незалежність своєї Батьківщини.Цвіт української нації – молоді хлопці та дівчата – продовжують боротись та, на жаль, віддавати життя за свободу та незалежність своєї Батьківщини. Вони відмовляються від спокійного життя сьогодні, щоб забезпечити щасливе завтра у вільній країні. Українські оборонці стають на захист рідної землі, усвідомлюючи, що ціна цієї боротьби може бути найвищою – їхні життя.

З глибоким сумом повідомляємо, що у війні за Україну загинув Героєм 20-річний Михайло Боримський.

«Михайло народився у Бердичеві, закінчив 9 класів у міському ліцеї №15. Після навчання у професійному будівельному ліцеї, де здобував професію муляра, пічника та штукатура, Михайло працював у Бердичеві, а потім – в Києві у службі доставки.

У 2021 році був призваний до армії. Спершу служив у Хмельницькому, потім перевівся до Калинівки у Вінницькій області, де далі ніс службу вже на контрактній основі.

Під час повномасштабної війни Михайло Боримський давав відсіч ворогові у складі розвідувального відділення 14-ої бригади оперативного призначення імені Івана Богуна Національної гвардії України на посаді старшого кулеметника бронеавтомобіля.

Рік тому, 8 серпня 2023 року, під час виконання бойового завдання зі стримування ворога у Пологівському районі Запорізької області, Михайло Боримський геройськи загинув. Його відвага, самопожертва та любов до Батьківщини повинні назавжди залишитись в пам\’яті співвітчизників як символ незламного духу українського народу.

Вічна Пам’ять і Шана тобі, Герою! Честь!

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img