Свіжі новини

ГоловнаІнформаціяТактичні футболки: особливості одягу, базові правила вибору

Тактичні футболки: особливості одягу, базові правила вибору

Одяг, призначений для військових, повинен відповідати загальноприйнятим правилам і нормам. Це стосується всіх предметів, будь то взуття, штани чи футболка. Грамотно обрана річ забезпечить максимальний комфорт та безпеку під час виконання специфічних операцій в екстремальних умовах. Розповімо, про особливості такого одягу, проінформуємо, як вибрати тактичну футболку https://camotec.ua/futbolki-c111/taktichna-t1/.

Які футболки відносять до тактичних

Тактичні футболки чоловічі й жіночі – один із варіантів одягу, крій та матеріали для яких розроблені для досягнення зручності, продуктивності при реалізації армійських завдань. Така річ відрізняється від звичних футболок як візуально, так і функціонально, а для її пошиття застосовують спеціальні тканини.

Як правило, футболки та сорочки для військовослужбовців, любителів екстремальних видів спорту та відпочинку мають посилені шви, які збільшують термін служби одягу. Оснащуються кишенями, необхідними для носіння аксесуарів, інструментів, особистих речей.

Переваги тактичних футболок

До сильних сторін цього одягу відносять:

    1. Комфорт під час пересування. Моделі не сковують рухів, викроєні з урахуванням анатомічних особливостей тіла людини.
    1. Міцність та стійкість до зношування. Футболки в стилі мілітарі здатні витримувати велике навантаження. Матеріали, шви, спеціальні вставки стійкі до механічного тиску, розтягування, розриву. Це робить одяг пригодним для активних тренувань і виконання професійних завдань.
    1. Захист тіла. Багато трекінгових футболок захищають користувача від негативного впливу ультрафіолету, вологи, вітру, опадів.
    1. Хороша функціональність. Деякі моделі оснащуються додатковими опціями, наприклад, петлями для фіксації тактичного спорядження.

Види тактичних футболок

Покупцям доступні різні види футболок:

    1. Футболка поло. Створена для носіння в теплу пору року. Забезпечує ефективне відведення вологи та циркуляцію повітря. Моделі незамінні для фізичних занять, вирішення професійних завдань влітку.
    1. З довгим рукавом. Така річ розрахована на прохолодну погоду. Її можна носити в поєднанні з курткою або без неї. Влітку довгий рукав захистить шкіру від прямих сонячних променів.
    1. Захисні вставки. Деякі варіанти доповнюються спеціальними вставками, що забезпечують захист вразливих частин тіла, наприклад, грудей і плечей.

Військовий одяг представлен у кольорах, які здатні замаскувати бійця: чорному, «койот», олива, багатьох інших.

Як вибрати якісну футболку

При виборі тактичної футболки експерти рекомендують звертати увагу на такі характеристики товару:

Матеріал

Якісна форма шиється з синтетичних матеріалів або з тканин, в яких штучні й натуральні волокна комбінуються.

Розмір

Футболка не повинна занадто обтягувати або провисати. Неправильно обраний розмір –запорука дискомфорту при інтенсивному фізичному навантаженні або під час виконання дій в екстремальних умовах.

Додаткові опції

Якщо покупець пред\’являє до одягу конкретні вимоги, перед покупкою варто звернути увагу на наявність додаткових деталей. Це можуть бути кишені для перенесення особистих речей, захисні вставки та інше.

Виробник

Краще вибирати модель з асортименту виробника, який встиг зарекомендувати себе на профільному ринку. Про товари будь-якого бренду в мережі Інтернет можна знайти відгуки – бажано ознайомитися з ними.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img