Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Житомирщині п'яна жінка на Daewoo зіштовхнулась з 72-річним мотоциклістом. ФОТО

На Житомирщині п\’яна жінка на Daewoo зіштовхнулась з 72-річним мотоциклістом. ФОТО

Поліцейські Житомирської області встановлюють причини та обставини події.У Баранівській громаді поліцейські розслідують ДТП за участі нетверезої водійки легковика.

Про це 25 вересня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 24 вересня близько 17:10 у с. Глибочку. На автошляху зіткнулися автомобіль «Daewoo Lanos», під керуванням 34-річної місцевої жительки, та мотоцикл «Patriot». Попередньо, водійка не надала переваги в русі 72-річному водію двоколісного транспортного засобу. У результаті мотоцикліст, житель Баранівської громади, отримав травми та був доставлений до реанімаційного відділення житомирської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що жінка керувала автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Результат освідування – 0,62 проміле алкоголю в крові.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Поліцейські встановлюють причини та обставини події.

Зауважимо, що таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img