Свіжі новини

ГоловнаІнформація52 вчителів та директорів закладів освіти Житомира отримали премії міського голови за...

52 вчителів та директорів закладів освіти Житомира отримали премії міського голови за перемоги і досягнення учнів 

52 вчителів та директорів закладів освіти Житомирської територіальної громади отримали премії на загальну суму 78 тис. грн. за досягнення учнів та з метою підтримки творчого пошуку педагогічних працівників міста.

Розпорядження про призначення і виплату премій міського голови педагогічним працівникам та керівникам закладів загальної середньої, дошкільної освіти міста Житомира Сергій Сухомлин підписав 19 вересня 2024 року.

«З метою підтримки та стимулювання творчого пошуку педагогічних працівників міста, на виконання Програми розвитку освіти Житомирської міської територіальної громади на період 2022-2026 років» – йдеться в розпорядженні. 

В розпорядженні зазначається, що 38 педагогів отримають премію в розмірі 1 тис. грн, 6 – премію в 2 тис. грн, 5 – 3 тис. грн, 2 – 4 тис. грн і 1 педагог отримав премію у розмірі 5 тис. грн.

Загалом 52 педагоги та керівники закладів освіти отримали премії на загальну суму 78 тис. грн.

За перемоги у різних творчих професійних конкурсів, вчителю образотворчого мистецтва ліцею №23 Галині Касянчук дали премію у розмірі 5 тис. грн.

Зокрема, за підготовку переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та всеукраїнського конкурсу МАН премію в розмірі 1 тис. грн отримали 28 педагогів, шестеро з яких – керівники гуртків.

За високі результати учнів у національному мультипредметному тесті по 4 тис. грн виплатять двом вчителям математики з ліцею №1 та №5, а також по 2 тис. грн – шістьом вчителям: троє – з ліцею №1, двоє – з відокремленого підрозділу «Науковий ліцей Житомирського державного університету імені Івана Франка» та один – з ліцею №5.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img