Свіжі новини

ГоловнаСвітДо кінця року Apple представить ще сім пристроїв

До кінця року Apple представить ще сім пристроїв

На другій осінній презентації Apple покаже ще сім гаджетів

Згідно з останніми даними від відомого інсайдера та кореспондента видання Bloomberg Марка Гурмана, Apple готується до проведення чергового заходу найближчими тижнями. На цьому заході буде представлено щонайменше сім нових пристроїв.

Наразі новинки відомі лише під каталожними номерами, проте Гурман запропонував їхню розшифровку. Так, за пристроєм J604 криється 14-дюймовий MacBook Pro початкового рівня з базовим чипом M4. J614 і J616 являють собою високопродуктивні MacBook Pro з діагоналями 14 і 16 дюймів відповідно, оснащені чипами M4 Pro і M4 Max. J623 – новий 24-дюймовий iMac. J773 – Mac mini на базі M4 і M4 Pro. Ще інсайдер очікує побачити на презентації новий базовий iPad і новий iPad mini.

Більша частина зі згаданих пристроїв уже перебуває на стадії виробництва і поставляється на склади Apple. Виняток становлять найдорожчі і продуктивні версії MacBook, запас яких хоч і необхідний, але не такий критичний, як у менш дорогих моделей.

Очікується, що нові MacBook Air (J713 і J715) з’являться на ринку в першому кварталі 2025 року, Mac Studio (J575) – у середині наступного року, а Mac Pro (J704) – не раніше ніж у 2026 році.

Очікується, що друга осіння презентація Apple відбудеться в жовтні 2024 року.

Ваша стаття
Попередня стаття
Наступна стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img