Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖитомирські десантники отримали комплекс ПУЛЬСТРОН

Житомирські десантники отримали комплекс ПУЛЬСТРОН

Нещодавно 95 окрема десантно-штурмова Поліська бригада отримала комплекс “ПУЛЬСТРОН”. Щоб десантники отримали такий неймовірний подарунок, найбільша IT-спільнота DOU розгорнула масштабний проєкт по збору коштів, а Благодійний фонд Повернись живим закупила комплекс.

Про це інформує Відділення комунікацій 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України.

«Особливість “ПУЛЬСТРОНУ” полягає в тому, що він складається з цілого комплексу засобів та майна, яке призначене для однієї мети – ефективного виявлення та знищення ворога. Туди входять позашляховики, засоби зв’язку та БпЛА, як розвідувальні, так і ударні. Під час бойових дій цей комплекс допоможе нам оперативно знаходити цілі та відразу знищувати його, – зазначає командир РУБпАК на позивний «Хан». – Це є великим кроком у забезпеченні підрозділу та посиленні його боєздатності».

Десантник також додав, що такі збори життєво необхідні для того, щоб бригада продовжувала свою роботу: «Дуже вдячний організаторам та тим, хто приєднався до зборів. Наша робота обов’язково буде висвітлена у відео де знищується противник!».

Дякуємо команді «Повернись Живим» та DOU за те, що підсилили нашу бригаду на полі бою, а також кожному, хто донатив на «ПУЛЬСТРОН»! З вами ми стали ще сильнішими та ефективнішими, а у ворога стало значно менше шансів на фронті! – зазначили десантники.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img