Свіжі новини
ГоловнаПодії8 громад Житомирського району мають партнерські відносини з муніципалітетами з 6 країн

8 громад Житомирського району мають партнерські відносини з муніципалітетами з 6 країн

Як зазначив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, 8 громад Житомирського району мають партнерські відносини з муніципалітетами з 6 країн: Польщі, Естонії, США, Німеччини, Італії та Литви.

За інформацією, наданою територіальними громадами в рамках співпраці з містами-побратимами вони отримували медичне обладнання, генератори, харчові продукти засоби обігріву та інше.

«Житомирська обласна військова адміністрація активно підтримує розвиток міжрегіонального співробітництва між громадами області та муніципалітетами країн, які підтримують Україну в нашій боротьбі проти російського вторгнення», — зазначив Віталій Бунечко.

За його словами, на початку повномасштабного вторгнення левову частку допомоги складали речі першої необхідності, однак поступово громади вийшли на системну роботу з міжнародними партнерами, спільно визначають пріоритети співпраці та напрямки співробітництва на найближчий період.

«Дякуємо нашим друзям та міжнародним партнерам за підтримку у цей складний час. Завдяки такій дружбі та взаємодопомозі ми стаємо сильнішими та ближчими до Перемоги», — підкреслив Віталій Бунечко.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img