Свіжі новини
ГоловнаПодіїЧерез підпал автомобіля у Бердичеві судили жителя Хмельниччини

Через підпал автомобіля у Бердичеві судили жителя Хмельниччини

Бердичівський суд визнав мешканця Хмельниччини винним у пошкодженні автомобіля шляхом  підпалу (ч. 2 ст. 194 КК  України) та призначив покарання – 4 роки позбавлення волі з випробуванням протягом півтора року іспитового строку.

Про це 27 вересня повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між обвинуваченим та прокурором, та  призначив узгоджене сторонами  покарання. Також чоловік  має сплатити на користь держави майже 20 тис. грн процесуальних витрат, пов′язаних  із проведенням необхідних експертиз.  Вирок ще набрав чинності та може бути оскаржений.

Як відомо з матеріалів  справи, 35-річний житель одного із сіл Хмельниччини у червні 2024 року з метою помсти чоловікові своєї колишньої дружини підпалив його автомобіль «Славута»,  припаркований у дворі біля будинку в с. Половецькому. Через пошкодження вогнем транспортного засобу потерпілий зазнав збитків на понад 35 тис. грн.  Обвинувачений свою визнав повністю та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. Цивільного позову потерпілий не заявляв.

Пошук судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити в ЄДРСР за номером 274/7409/24.

Важливо: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, який набрав чинності.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img