Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ сквері на Мальованці на дитячий майданчик хочуть витратити ще 400 тис....

У сквері на Мальованці на дитячий майданчик хочуть витратити ще 400 тис. грн з бюджету Житомира

Комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради оголосило тендер на послуги зі встановлення елементів дитячих майданчиків.

Інформація про відкриті торги з особливостями 23 вересня 2024 року оприлюднена в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн (кошти з міського бюджету), послуги мають надаватися за адресою: Житомир, перехрестя вулиць Троянівська та Радивилівська.

Торги заплановані на 1 жовтня, роботи підрядник має виконати за місяць – до 31 жовтня 2024 року.

Зауважимо, що на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська знаходиться сквер, в облаштування якого за останні роки вклали кілька мільйонів бюджетних коштів: у рамках проєкту «Бюджет участі» 2019 року у сквері були реалізовані два проєкти вартістю майже по пів мільйона кожен – спортивний майданчик за 458 тис. 004,72 грн і дитячий майданчик за 430 тис. 886,94 грн; в червні 2021 року на капітальний ремонт благоустрою території з організацією скверу на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська виділили 2 млн грн у рамках коштів на 6 виборчих округів, ремонт завершили до кінця літа 2023 року, витративши понад 2,6 млн грн.

26 вересня ініціатор виділення додаткових коштів на облаштування скверу на Мальованці, депутат міської ради і голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв пояснив, що за 400 тис. грн планують зробити безпечне покриття на дитячому майданчику.

Скриншот з тендерної документації до закупівлі КП «Зеленбуд»

Ваша стаття
Попередня стаття
Наступна стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img