Свіжі новини

ГоловнаСвітУ США бики втекли з родео і вирушили трощити житлові квартали. ВІДЕО

У США бики втекли з родео і вирушили трощити житлові квартали. ВІДЕО

Тварини промчали через заповнену автомобілями стоянку поруч із торговим центром, знесли огорожу, зруйнували намет і попрямували в бік жвавого шосе.

У США рятувальникам довелося ловити биків, які втекли з родео.

Вісім тварин втекли з родео в Норт-Еттлборо, штат Массачусетс, у неділю, 22 вересня. Бики промчали через заповнену автомобілями стоянку поруч із торговим центром, знесли огорожу, зруйнували намет і попрямували в бік жвавого шосе. Пізніше їх помітили в житлових районах міста, звідки вони втекли в ліс.

Пожежна служба міста попередила, що тварини можуть становити небезпеку. Видання зазначає, що під час інциденту ніхто не постраждав. До вечора рятувальникам вдалося зловити сімох биків і помістити їх у вантажівки для транспортування назад. Однак один бик все ще був не спійманий. Для його пошуку було викликано компанію з відстеження зниклих тварин. Вони прибули на місце події з дроном і викликали поліцію, коли виявили тварину.

“Мушу сказати, що я ніколи не вирушала на пошуки загубленого бика. Це випадок, гідний згадки в книгах”, — сказала Саманта Бекман із Wandering Paws K9.

Фестиваль родео, звідки втекли тварини, було тимчасово призупинено. Правоохоронні органи проводять розслідування, щоб встановити, яким чином бики змогли втекти.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img