Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа житомирському ринку пограбували покупця

На житомирському ринку пограбували покупця

Відібрав телефон у покупця на ринку: Житомирі поліцейські затримали причетного до пограбування.

Про це 30 вересня передає Житомирське районне управління поліції.

"Опівдні 26 вересня до поліції надійшло звернення від 49-річного житомирянина: на ринку «Сімейний» у нього відібрали вартісний ґаджет. Коли чоловік стояв у черзі біля кіоску, невідомий перехожий зненацька вихопив із його задньої кишені штанів мобільний телефон і втік. Вже за кілька годин оперативники кримінальної поліції Житомирського РУП розшукали причетного до пограбування", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили його за прикметами, опитавши свідків та провівши інші заходи. Відомо, що підозрюваний, 28-річний житомирянин, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Чоловік визнав, що викрадений ґаджет вже встиг продати.

Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. 27 вересня під процесуальним керівництвом Житомирської окружної прокуратури йому було повідомлено про підозру в учиненні грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України).

Також правоохоронці перевіряють інформацію про причетність затриманого до вчинення подібних правопорушень на території обласного центру.

Згідно з чинним законодавством відкрите викрадення чужого майна, вчинене в період воєнного стану, карається ув’язненням від 7 до 10 років.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img