Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниУ Житомирі хочуть заборонити зупинки приміським маршруткам на двох центральних вулицях

У Житомирі хочуть заборонити зупинки приміським маршруткам на двох центральних вулицях

У Житомирі приміські маршрутки на Київській та Великій Бердичівській зупинятися не будуть.

Міська влада розробила новий список зупинок для приміських автобусних маршрутів на території Житомирської міської громади.

Відповідний проєкт рішення виконкому був опублікований на сайті міської ради 1 жовтня і планується до затвердження на засіданні 2 жовтня 2024 року.

“Затвердити перелік зупинок для приміських автобусних маршрутів на території Житомирської міської територіальної громади згідно з додатком. Рекомендувати Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації забезпечити належну організацію пасажирських перевезень відповідно до чинного законодавства України та погодження схем руху і зупинок для приміських автобусних маршрутів з виконавчим комітетом Житомирської міської ради. Управлінню транспорту і зв’язку Житомирської міської ради забезпечити контроль за дотриманням зупинок суб’єктами господарювання, які обслуговують приміські маршрути загального користування на території громади”, – йдеться у проєкті рішення.

Додаток містить список зупинок на 19 вулицях, при цьому на двох центральних – Київській і Великій Бердичівській – зупинки для приміських маршруток (з тризначними номерами) не передбачені.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img