Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі відбудеться форум «Централізоване теплопостачання в Україні: стратегія розвитку та виклики»

У Житомирі відбудеться форум «Централізоване теплопостачання в Україні: стратегія розвитку та виклики»

Центральне теплопостачання – цінний ресурс українських громад. Більше половини муніципалітетів країни мають збережені системи централізованого теплопостачання. Застаріле та неефективне обладнання, зношені та погано утеплені мережі зумовлюють високі втрати тепла під час виробництва та транспортування. Тому споживачі отримують низьку якість послуг. Оновлення мереж, використання дружніх до довкілля технологій допоможуть громадам заощадити, покращити якість теплопостачання, заробляти на цьому та створювати робочі місця.

Запрошуємо представників громади взяти участь у Першому форумі виробників теплової енергії.

Теми форуму:

загальний опис систем центрального теплопостачання в Україні.

фінансово-економічний стан підприємств. Кращі приклади.

презентація двох досліджень: про еволюцію ЦТ та заборгованість постачальників тепла.

Форум відбудеться 10-11 жовтня у онлайн та офлайн форматі. Кількість місць офлайн обмежена. Про точне місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

Реєстрація: https://forms.office.com/e/Cs62bxVShZ

Для учасників офлайн відбудуться екскурсії на комунальні підприємства Житомира, що використовують відновлювані джерела енергії.

Довідково: Подія відбудеться у межах проєкту “Закриття циклу: справедливий енергетичний перехід, розроблений містами та регіонами” від Європейської Комісії. Зміст заходу є виключною відповідальністю ГО “Екоклуб” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img