Свіжі новини
ГоловнаСвітМіхаель Шумахер вперше за 11 років з'явився на публіці – ЗМІ

Міхаель Шумахер вперше за 11 років з’явився на публіці – ЗМІ

Легендарний німецький автогонщик Міхаель Шумахер вперше з’явився на публіці з моменту нещасного випадку 29 грудня 2013 року, коли він отримав тяжку травму голови. Знаменитий спортсмен був присутній на весіллі своєї доньки Джини, яке минулими вихідними відбулася на Майорці в сімейному маєтку.

Про це повідомляє британський таблоїд The Mirror з посиланням на німецьке видання Bild. За даними журналістів, церемонія одруження відбулася у практично секретній атмосфері. Гостей попросили здати свої мобільні телефони, щоби вони не змогли сфотографувати 55-річного Шумахера.

Розкішний особняк Villa Yasmin, розташований у Пуерто-де-Андрачі, був куплений Міхаелем у 2007 році у президента мадридського “Реала” Флорентіно Переса. Саме сюди перебрався Шумахер після того, як сім’я вирішила продати будинок на березі Женевського озера.

Зазначається, що поява Шумахера на публіці демонструє зміну в поведінці дружини гонщика Корінни, яка раніше всіляко оберігала чоловіка від сторонньої уваги. Очікується, що Міхаель найближчим часом відвідає весілля свого сина Міка.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img