Свіжі новини
ГоловнаІнформаціяУ Житомирі магазини одягу та торгівельні мережі долучились до ініціативи «ДоБре»

У Житомирі магазини одягу та торгівельні мережі долучились до ініціативи «ДоБре»

Магазини одягу та торгівельні мережі долучилися до реалізації проєкту «ДоБре» – Домашні Бренди.

Продукцію місцевого виробництва, представлену в магазинах та на полицях супермаркетів, мешканці й гості міста зможуть легко знайти завдяки спеціальному маркуванню «ДоБре». Ця соціальна ініціатива спрямована на популяризацію та підтримку місцевих виробників. Відтепер споживачі зможуть ближче познайомитися з продукцією житомирських підприємств, а улюблений продукт може виявитися саме житомирським!

«У Житомирі впроваджено низку проєктів, спрямованих на підтримку місцевих виробників. Зокрема, розроблено бренд «ДоБре» для кращої впізнаваності житомирських товарів. Відтепер у торговельних мережах завдяки маркуванню «ДоБре» покупцям буде легше знайти товари, вироблені місцевими підприємцями. Ми вдячні підприємцям за підтримку цієї ініціативи та сподіваємося на розширення кола партнерів серед торговельних мереж», — зазначила заступниця директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Марина Білоус.

На ініціативу вже відгукнулися виробники одягу. У магазинах GOOD SISTER (виробник одягу з натуральних тканин для капсульного гардероба), «Синочки і дочки» (святкові сукні та костюми для дівчат), «Королева ночі» (текстиль для дому) також почали використовувати маркування «ДоБре».

Довідково: з 2021 по 2023 рік в Житомирі реалізовувалися заходи з підтримки розвитку малого і середнього бізнесу в межах Програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують ЄС та Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ), а реалізовує GIZ Ukraine.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img