Свіжі новини
ГоловнаПодіїЗа виготовлення та продаж амфетаміну жителю Житомирського району загрожує до 10 років...

За виготовлення та продаж амфетаміну жителю Житомирського району загрожує до 10 років тюрми

Слідчі відділу поліції №1 Житомирського райуправління завершили розслідування незаконних діянь 34-річного чоловіка. Нагадаємо, влітку оперативники кримінальної поліції затримали його одразу ж після продажу пакунка з психотропною речовиною.

Про це 3 жовтня інформує Житомирське районне управління поліції.

Під час слідчих дій за місцем проживання фігуранта у Новогуйвинській громаді були виявлені пакунки з порошкоподібною речовиною, просочені паперові серветки та ватні диски, картки з нашаруванням. Згідно з висновками експертів, вилучене у фігуранта є особливо небезпечною психотропною речовиною – амфетаміном, у великих розмірах.

Окрім цього, слідчі встановили причетність чоловіка до виготовлення наркотичних речовин. Для цього він заздалегідь придбав прекурсор (фенілнітропропен), який також був вилучений під час обшуку.

Тож фігуранту інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) КК України”, – йдеться у повідомленні.

Рішенням суду йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Днями під процесуальним керівництвом Житомирської окружної прокуратури обвинувальний акт у провадженні було скеровано до суду.

Згідно з чинним законодавством за такі діяння обвинуваченому може загрожувати від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img