Свіжі новини
ГоловнаТехнодрайвSubaru презентував компактний сімейний автомобіль

Subaru презентував компактний сімейний автомобіль

Вартість новинки від Subaru – $11 000.

Subaru розширює свою лінійку кей-карів, додавши нову модель під назвою Chiffon Try. Автомобіль отримав позашляховий дизайн і чудово підходить для невеликої родини.

Subaru Chiffon Try базується на субкомпактному Daihatsu Tanto і має довжину 3400 мм. Його кузов виконаний у характерному для кей-карів стилі з прямими лініями, пластиковими накладками, коротким капотом, особливою решіткою радіатора, масивним переднім бампером, заниженим кліренсом і даховими рейлінгами. Машина також відрізняється відсутністю середньої стійки та розсувними задніми дверима. Нову модель запропонують у двох кольорах: Lake Blue Metallic і Forest Khaki Metallic, а також у двокольоровому варіанті.

Салон Chiffon Try розрахований на п’ять осіб і обшитий водонепроникними матеріалами з яскравими акцентами. Автомобіль оснащений 9-дюймовою інформаційно-розважальною системою.

Під капотом знаходиться 0,7-літровий трициліндровий двигун потужністю 51 к.с. і 60 Нм крутного моменту, який працює з безступінчастою трансмісією та переднім приводом. За додаткову плату доступна версія з повним приводом. Ціна автомобіля на японському ринку стартує від 11 тисяч доларів.

За матеріалами autocentre.ua

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img