Свіжі новини
ГоловнаПолітикаНардеп-втікач, який перебуває в міжнародному розшуку, дистанційно голосує на засіданні парламентського комітету

Нардеп-втікач, який перебуває в міжнародному розшуку, дистанційно голосує на засіданні парламентського комітету

Народний депутат Артем Дмитрук, якого звинувачують у незаконному виїзді з України, 7 жовтня взяв участь в онлайн-голосуванні на засіданні Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності. Про це повідомила громадська ініціатива «Голка», посилаючись на депутатів, які були присутні на засіданні. Інформація викликала обурення, адже Дмитрук перебуває під підозрою після того, як 24 серпня він незаконно перетнув кордон з Молдовою.

Генеральний прокурор вже висунув підозри проти депутата, звинувачуючи його в нападі на правоохоронця, військового та спробі викрасти зброю. Громадські активісти ініціативи «Голка» звернулися з офіційним запитом для з’ясування, в яких саме голосуваннях він взяв участь, і як йому вдалося залишити країну, маючи такі обвинувачення.

Ситуацію прокоментувала народна депутатка Ірина Геращенко, яка висловила своє здивування тим, що Дмитрука могли ще й “зареєструвати” як активного парламентаря, враховуючи його обвинувачення.

«Це ж його ще й протабелюють як сумлінного парламентаря», — вражена депутатка.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img