Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Звягельщині засудили чоловіка за викрадення 16 тис. грн. з адміністративного приміщення

На Звягельщині засудили чоловіка за викрадення 16 тис. грн. з адміністративного приміщення

57-річному мешканцю Звягельського району, який через металопластикове вікно проник до адміністративного приміщення старостинського округу та викрав грошові кошти в загальній сумі 16 600 грн, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та одночасно визначено заставу у розмірі 20 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становило 60 560 грн у національній грошовій одиниці.

Про це повідомляє пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

«Ознайомившись з матеріалами кримінального провадження, суд кваліфікував дії злочинця відповідно до ч. 4 ст. 185 КК України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у інше приміщення, в умовах воєнного стану.

Також з матеріалів справи відомо, що крадій був засуджений за злочини проти власності, на шлях виправлення не став та повторно вчинив злочин, отже покарання із застосуванням ст. 75 КК України (звільнення від відбування покарання з випробуванням) не сприятиме його меті, зокрема запобіганню вчинення інших кримінальних правопорушень обвинуваченим», – йдеться у повідомленні.

Врахувавши всі обставини справи, суд ухвалив призначити зловмиснику покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років 6 місяців. Крім того, стягнути із засудженого на користь держави витрати за проведення судових експертиз у сумі 6058 грн 24 коп.

Ваша стаття
Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img