Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Сіверському напрямку під час ворожого наступу загинув лісівник з Житомирщини

На Сіверському напрямку під час ворожого наступу загинув лісівник з Житомирщини

Сумна звістка надійшла до лісівників Столичного лісового офісу. Загинув працівник Звягельської філії ДП «Ліси України» на Житомирщині Валерій Зандер. Йому лише нещодавно виповнилося 30 років.

Валерій почав працювати в лісовому господарстві у 2014 році як верстатник. Він займався обробкою деревини, умів налаштовувати складне обладнання і дбав про якість роботи.

На роботі Валерія цінували за вміння швидко вчитися. Він добре розумівся на різних породах дерев та їх властивостях. Колеги згадують, як Валерій приходив на допомогу, коли траплялися складні завдання. Завжди знаходив спільну мову з усіма в колективі.

3 лютого 2023 року лісівник був мобілізований до лав Збройних Сил України. Він став частиною 4-ї бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Сергія Михальчука, відомої також як бригада НГУ «Рубіж». Валерій служив навідником-оператором, виконуючи важливі бойові завдання.

Побратими цінували Валерія за спокій та витримку. Вони казали, що навіть у найскладніші моменти він зберігав спокій і тверезо оцінював ситуацію. Підтримував товаришів добрим словом і був готовий поділитися останнім. Його називали надійним другом, на якого можна покластися у бою.

До останнього виконував свій обов’язок, прикриваючи побратимів. Загинув 6 жовтня під час наступу ворожих сил та постійних артилерійських обстрілів на Сіверському напрямку.

Валерій залишиться прикладом сміливості та людяності для нас. Ми будемо поруч з його родиною, щоб підтримати їх у цей непростий час.

Ваша стаття
Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img