Свіжі новини
ГоловнаСпортРосійська тріатлоністка втопилася на змаганнях у Барселоні

Російська тріатлоністка втопилася на змаганнях у Барселоні

Росіянка Олена Смирнова, яка була на другому місці в рейтингу тріатлоністів-аматорів рф, потонула під час змагань Ironman у Барселоні. Кожна гонка серії складається із запливу на 3,86 км, заїзду велосипедом шосе на 180 км і марафонського забігу на 42,195 км.

Під час водного етапу 41-річна Смирнова подала сигнал допомоги, її швидко витягли з води, але не змогли врятувати. Вона померла у машині швидкої допомоги.

“Наразі тіло спортсменки знаходиться в Іспанії, де проводиться розслідування, очікуються результати розтину, які дозволять зробити точний висновок про причини трагедії. Рідні атлетки хочуть, щоб тіло якнайшвидше повернули до росії”, — повідомляє Shot із посиланням на джерело.

Ironman вважається одним із найскладніших змагань з огляду на те, що між етапами немає відпочинку, а заплив проходить на відкритій воді. Цього року у Барселоні у ньому взяли участь близько трьох тисяч спортсменів. Переможцю Яну Штраттману (Німеччина), знадобилося на всі етапи 7 годин 28 хвилин та 25 секунд. Серед жінок перше місце у Марти Санчес, вона подолала дистанцію за 8 годин 31 хвилину та 32 секунди.

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img