Свіжі новини
ГоловнаСпортЛука Нетяга із Житомира змагатиметься за місце у національній збірній із дзюдо

Лука Нетяга із Житомира змагатиметься за місце у національній збірній із дзюдо

Нечуючий 23-річний спортсмен Лука Нетяга представлятиме Житомирщину на Всеукраїнському чемпіонаті з дзюдо серед дорослих у Львові. За підсумками турніру стане відомий склад національної збірної для участі у міжнародних змаганнях із цього виду спорту.

Про це розповів керівник Житомирського регіонального центру фізкультури та спорту для осіб із інвалідністю “ІнваспортЮрій Панасюк.

За його словами, житомирський дзюдоїст змагатиметься у ваговій категорії до 90 кілограмів. Окрім того, на цих змаганнях Лука — єдиний спортсмен-представник регіонального центру “Інваспорту” в Україні.

“Лука Нетяга вже вдруге цього року долучається до турнірів всеукраїнського рівня, в яких беруть участь звичайні спортсмени. У травні на змаганнях за Кубок України, який відбувся у Києві, житомирський дзюдоїст посів друге місце і виконав норматив майстра спорту України серед з олімпійських видів спорту”, — сказав Юрій Панасюк.

16 жовтня у Львові — підготовчий день всеукраїнських змагань. Імена переможців та склад національної збірної для участі у чемпіонатах Європи та світу із дзюдо визначаться 18 жовтня.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img