Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі почався новий опалювальний сезон — кого вже підключили до тепла

У Житомирі почався новий опалювальний сезон — кого вже підключили до тепла

У Житомирі 16 жовтня розпочався опалювальний сезон, насамперед тепло було подано до медичних закладів, зокрема лікарень та обласного перинатального центру.

Опалення також увімкнули у 13 дошкільних навчальних закладах і 9 ліцеях. За словами Руслана Погребняка, головного інженера КП “Житомиртеплокомуненерго”, поступово підключають і інші медичні установи. Температура у приміщеннях, таких як перинатальний центр, становить 23-24 градуси.

“На сьогоднішній день у нас увімкнена перша лікарня, обласна лікарня, частково підключена друга лікарня, перинатальний центр, морг. Є деякі відхилення, де завершуються деякі роботи. Вони також будуть підключені”, — сказав Руслан Погребняк.

За інформацією Валентина Арендарчука, директора департаменту освіти Житомирської міськради, упродовж кількох днів тепло планують подати до всіх 45 дитсадків та 33 ліцеїв міста.

Очікується, що до кінця тижня також підключать житлові будинки, де ОСББ та управляючі компанії відповідатимуть за підключення до теплоносія.

“Самі будинки підключають ОСББ і управляючі компанії. Наше завдання — в першу чергу, зробити гідравлічний режим, розпалитися, дати температуру. Якщо не буде куди давати “розхід”, не буде підключення споживачів, то це буде зробити складніше”, — розповів Руслан Погребняк.

У новому опалювальному сезоні місто використовує 51 котельню, а також додаткові газопоршневі установки, які поступово монтуються для збільшення потужності теплопостачання.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img