Свіжі новини
ГоловнаПодіїВ Олевську після громадських слухань обрали нову назву для парку

В Олевську після громадських слухань обрали нову назву для парку

В Олевську на Житомирщині обрали два варіанти назви парку Гагаріна.

У місті Олевськ Житомирської області 14 жовтня відбулися громадські слухання щодо перейменування міського парку імені Гагаріна. У результаті обговорень було відібрано два варіанти нової назви: “Древлянський” і “Тараса Бульби-Боровця”. Остаточне рішення буде прийнято на сесії міської ради.

Про це 17 жовтня повідомила пресслужба Олевської міської ради.

Зазначається, що у слуханнях взяли участь 36 місцевих мешканців, які обирали як із запропонованих раніше варіантів, так і з тих, що були озвучені безпосередньо під час заходу. Перед слуханнями проводився збір пропозицій та опитування серед жителів міста.

Напередодні на електронну пошту відділу містобудування, архітектури та будівництва надійшли 12 варіантів назв парку, серед яких: парк “Сучасний”, парк “Зорі над Убортю”, “Тарасів парк”, парк “Олевський”, “Міський парк” та інші. Координаційна рада при Олевській міській раді розглянула ці пропозиції і попередньо запропонувала два варіанти: “Тарасів парк” та парк “Зорі над Убортю”.

Під час опитування, яке проводили в місті за 12 маршрутами, участь взяли 149 осіб. За його результатами, популярними варіантами стали: “Міський парк”, “Молодіжний”, “Парк над Убортю” та “Тарасів парк”.

На громадських слуханнях розглянули всі варіанти і після голосування результати були такими:

  • парк “Древлянський” — 12 голосів;
  • парк “Тараса Бульби-Боровця” — 11 голосів;
  • “Молодіжний парк” — 6 голосів;
  • “Парк над Убортю” — 5 голосів.

Учасники слухань вирішили звернутися до міської ради з пропозицією розглянути два варіанти назв парку: “Древлянський” і “Тараса Бульби-Боровця”.

За матеріалами suspilne.media

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img