Свіжі новини
ГоловнаБез категоріїЖителі Житомирщини активно долучаються до програми «Національний Кешбек»

Жителі Житомирщини активно долучаються до програми «Національний Кешбек»

Програма «Національний Кешбек» стає популярною серед мешканців Житомира. Завдяки якій українці можуть отримати 10 % компенсації за купівлю товарів вітчизняного виробництва. Максимальна сума кешбеку за місяць може становити до 3 тисяч гривень.

Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку, а витратити кошти на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації.

Про свою участь у програмі розповіла житомирянка пані Оксана. Вона зазначила, що програма є зручною та вигідною для громадян, особливо в часи, коли кожна можливість заощадити важлива. Детальніше про її досвід та враження від програми — дивіться у відео.

Нагадуємо, що виробники та продавці можуть долучитися до програми через портал «Дія», що спрощує процес інтеграції українських товарів до системи кешбеку.

Довідково. Національний кешбек — це програма, ініційована Президентом України, у реалізації якої беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img