Свіжі новини
ГоловнаПодіїХто винен у зриві початку опалювального сезону і холоднечі у квартирах бердичівлян?

Хто винен у зриві початку опалювального сезону і холоднечі у квартирах бердичівлян?

Маємо черговий приклад маніпуляцій та перекидання з хворої голови на здорову від Бердичівського міського голови Сергія Орлюка та його піарників. Тепер він не знайшов нічого кращого, ніж перекласти зрив початку опалювального сезону і холоднечу у квартирах бердичівлян на депутатський корпус міста, написавши чергову нісенітницю.

Якщо пан мер не розуміє елементарних речей, то я йому можу пояснити на пальцях, чому він навмисне маніпулює фактами та збурює людей.

Рішення про початок опалювального сезону приймається виконавчим комітетом міста Бердичева. Для цього не потрібно рішення сесії чи погодження депутатів.

Власне, воно вже є прийнятим ще 26 вересня 2024 року. Де чітко прописано: встановити опалювальний період 2024-2025 років для мешканців будинків (квартир) з централізованим опаленням, бюджетних закладів, установ та організацій, на балансі яких знаходяться котельні, з першого листопада 2024 року. За це рішення Сергій Орлюк голосував особисто, та навіть його підписував.

У тому ж проєкті рішення є пункт, згідно якого директору комунального підприємства «Бердичівтеплоенерго», керівникам бюджетних, комунальних некомерційних підприємств, установ та організацій, на балансі яких знаходяться котельні, при умові пониження середньодобової температури повітря протягом трьох діб нижче восьми градусів тепла, доручається розпочати опалювальний сезон раніше.

Таку температуру ми спостерігаємо вже з понеділка, як не з вихідних. Але влада прокинулася тільки сьогодні, відклавши все на вечір п’ятниці.

На розгляд сесії виноситься питання виключно щодо відшкодування різниці у тарифах – фінансове питання, яке можна було розглянути на минулій сесії, а не скликати нову позачергову сесію, щоб видати це за досягнення.

До речі, депутатам так і не надіслали проєкти рішень для ознайомлення, фактично сьогодні нам пропонується голосувати за «кота у мішку».

Отже, пане міський голово, припиніть перекладати з хворої голови на здорову. Ми розуміємо, що це робиться для того, щоб Ви видали за перемогу та досягнення те, що інші міста зробили ще кілька днів тому. Писати, то не ваше – мабуть так само, як і керувати містом.

І спробуйте хоч цього разу вчасно розпочати сесійне засідання, щоб ми не чекали по півгодини на вашу сонцесяйну появу.

Денис Заремський

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img