Свіжі новини
ГоловнаСвітОсобливості туристичного сезону в ОАЕ: коли їхати?

Особливості туристичного сезону в ОАЕ: коли їхати?

Туристичний сезон в ОАЕ триває цілий рік, але при виборі найбільш вдалого місяця варто враховувати, що в деякі з них спека може бути просто нестерпною (близько +60℃). Найекстремальнішим для подорожей є серпень, більш м’якими вважаються жовтень, листопад, березень і квітень.

Високий туристичний сезон настає взимку, коли температура істотно знижується і стає прийнятною для більшості мандрівників. Для тих, хто мріє побувати в ОАЕ, але має обмежений бюджет, можна забронювати тури в літній сезон на сайті https://bronix.ua/ua/tours/uae. У цей час потік туристів істотно знижується, а вартість путівок стає доступною.

Зимовий відпочинок в Арабських Еміратах: ключові моменти

Такий варіант підходить тим, для кого пляжний відпочинок не перебуває на першому плані. Температура повітря тримається в межах +25℃. За величезного бажання можна і скупатися, оскільки прохолода настає тільки вранці. У січні та лютому буває трохи вітряно, тому водні процедури рекомендовано перенести в криті басейни або комплекси.

Взимку туристи можуть відвідувати екскурсії, розважальні заклади, фестивалі, аквапарки та дельфінарії. Крім того, можна вирушити на шопінг, щоб придбати речі та сувеніри.

Особливості весняного відпочинку

Це максимально комфортний період для відвідування ОАЕ. Вода прогрівається до +23℃, тому купатися можна в будь-який час доби. У травні температура досягає максимального для весняних місяців значення, незважаючи на це пляжний відпочинок принесе масу задоволення. За бажання можна відвідати заклади громадського харчування, яких є вдосталь на будь-який смак, або розважальні центри.

Літній сезон для найстійкіших

Перш ніж забронювати тур в ОАЕ влітку, обов’язково зважте всі «за» і «проти». Ця пора року тут дуже спекотна, при цьому температура тримається на позначці +50℃, а море прогрівається до +38℃.

Вдень гуляти на вулиці практично нестерпно. Місцеві жителі віддають перевагу розважальним і торговим центрам, де підтримується приємний мікроклімат і можна весело провести час. Крім того, трохи охолодитися можна в штучному гірськолижному комплексі або аквапарку.

Також під час планування літньої відпустки важливо враховувати, що на червень припадає священний місяць Рамадан. У цей час важливо контролювати свої емоції, щоб не потрапити в неприємні ситуації.

Оптимальний варіант — відпочинок в ОАЕ восени

Досі не визначилися, коли краще відвідати країну? Сміливо обирайте осінні місяці. Трохи гаряче може бути лише на початку. Осінь є чудовим часом для пляжного відпочинку, екскурсій та банального знайомства з визначними пам’ятками.

У цей час температура повітря поступово знижується, досягаючи комфортних +30℃. Найбільш дощовим є листопад, при цьому опади бувають кілька разів на місяць.

З огляду на всі погодні нюанси, свої уподобання та фінансове питання ви неодмінно зможете підібрати ідеальний час для відпочинку в ОАЕ. При цьому подорож гарантовано залишиться в пам’яті надовго.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img