Свіжі новини
ГоловнаІнформаціяСьогодні - роковини смерті відомої житомирянки Марини Поплавської

Сьогодні – роковини смерті відомої житомирянки Марини Поплавської

20 жовтня 2018 року загинула в автокатастрофі на Житомирській трасі біля села Мила (автобус із акторами влетів у вантажівку). 22 жовтня похована в Житомирі на Корбутівському кладовищі.

Сьогодні виповнюється 6 років з дня смерті Марини Поплавської.

Її друзі та колеги з Дизель Шоу згададали Марину Францівну так:

Довідка з вікіпедії:

Поплавська Марина Францівна (9 березня 1970, Новоград-Волинський, Житомирська область, Українська РСР, СРСР — 20 жовтня 2018, біля с. Мила, Києво-Святошинський район, Київська область, Україна) — українська акторка, учасниця проєктів «Дизель Студіо» (скетч-ком «На трьох», концертне шоу «Дизель Шоу»). Лауреатка Міжнародного музичного фестивалю КВК (імені Ріхтера), двічі чемпіонка Асоціації КВН України, керівниця і продюсерка телевізійної команди КВК «Дівчата з Житомира», багаторазова учасниця телепрограм на ОРТ, 1+1, ТЕТ, ICTV, Інтер.

Народилася 9 березня 1970 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області. Тут пройшло її дитинство, мріяла стати вчителькою і працювати з дітьми. Після школи вступила на факультет української філології Житомирського державного університету імені Івана Франка, де університетська самодіяльність відкрила в ній акторські таланти. Понад 20 років викладала українську мову та літературу, суміщаючи акторство та вчителювання.

Поплавська закінчила університет, де проявилась як співачка, акторка і педагогиня. Запрошена в команду «Дівчата з Житомира», проте добитися в прем’єр-лізі особливих результатів не вдалося. Зате відзначилася на музичних фестивалях. Працювала у гумористичній передачі «DIZEL Шоу».

Після успішного виступу на музичному фестивалі в Юрмалі керівництво телестудії НТВ запросило її вести телепередачу «На трьох».

Все життя Марина Поплавська присвятила КВК і дітям. Велику кількість телевізійних пропозицій, зйомок відкидала, якщо потрібно було порушувати графік роботи в школі. У 2017 році в інтерв’ю розповіла, що звільнилася зі школи через нестачу часу. Останній рік життя присвятила повністю телебаченню і роботі в улюбленому шоу.

У шлюбі не була, дітей не мала. Опікувалась племінниками.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img