Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаСварки через гроші – Дівам, старе-нове кохання – Скорпіонам: гороскоп на 30...

Сварки через гроші – Дівам, старе-нове кохання – Скорпіонам: гороскоп на 30 липня

ОВНИ

Все йтиме за вашим планом без емоційних сплесків. Проблеми можуть з\’явитися через легковажність і неузгодженість.

ТЕЛЬЦІ

Зорі не радять проявляти ініціативу, бо усі їх доведеться вам же й втілювати у життя. Тому краще проведіть день у своє задоволення.

БЛИЗНЯТА

Труднощі можуть виникнути через небажання прислухатися до чужої думки і надмірну самовпевненість. Почуйте людей.

РАКИ

Вам варто обмежити сторонні контакти, оскільки не виключені інтриги з боку недоброзичливців. А ще є ризик помилок, тому будьте дуже уважними.

ЛЕВИ

Не відмовляйтеся від планів, які здаються авантюрними. Навіть якщо спочатку обставини будуть складатися не на вашу користь, вам вдасться реалізувати свої задуми.

ДІВИ

У спілкуванні з коханими будьте максимально терплячими та делікатними, щоб уникнути сварки. Причиною непорозумінь можуть стати фінансові питання.

ТЕРЕЗИ

Ви можете заплутатися у своїх почуттях і відносинах з людиною, до якої маєте симпатію. Перш ніж приймати якесь рішення, добре прислухайтесь до себе.

СКОРПІОНИ

Зараз ви можете відновити давні стосунки. Не з вашої ініціативи. Перш ніж починати все знову, згадайте чим все закінчилося минулого разу.

СТРІЛЬЦІ

Не варто сперечатися з близькими людьми та в чомусь їх переконувати. Ваше завдання – вислухати та зрозуміти співрозмовників.

КОЗОРОГИ

Зараз вам краще спокійно вивчати ситуацію і налагоджувати відносини з людьми, чия допомога може знадобитися. Гарний час для нових знайомств і романтичних захоплень.

ВОДОЛІЇ

Вас можуть потішити подарунком. У коханні вам потрібно продемонструвати вірність, а не викликати ревнощі в обранця.

РИБИ

Вам доведеться проявити максимум тактовності. Якщо знадобиться допомога, дочекайтеся більш підходящого моменту. Не впустіть шанс зав’язати корисні знайомства.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img