Свіжі новини
ГоловнаПодіїДо Житомира завітав керівник Херсонської ОВА. ФОТО

До Житомира завітав керівник Херсонської ОВА. ФОТО

Сьогодні голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко зустрівся з Ярославом Янушевичем – начальником Херсонської обласної військової адміністрації. Обговорили надання допомоги жителям Херсонщини, які були змушені тікати від війни та знайшли прихисток на Житомирщині.

Про це 6 вересня у соцмережі Фейсбук написав Віталій Бунечко.

“Розглянули можливість створення в нашій області гуманітарно-інформаційного хабу «Я-Херсон». За офіційними даними, на Житомирщині проживає майже 2 тисячі переселенців з Херсонської області. Цілком важливо те, що їх число може збільшитися в найближчі місяці. Адже навіть за умови деокупації території області швидко відновити інфраструктуру там, в холодну пору року, буде дуже складно.

Саме тому робота такого хабу разом з Гуманітарним штабом Житомирської обласної військової адміністрації дозволить швидко задовольнити першочергові потреби евакуйованих громадян.

Як розповідає очільник Херсонщини, ворог максимально ускладнює евакуацію наших людей з небезпечних районів. Тим, хто відважився виїхати, доводиться долати десятки російських блокпостів, окупанти навмисно створюють довжелезні затори, щоб людям було неможливо доїхати до підконтрольних Україні селищ поблизу Запорізької області, зокрема через Василівку.

Разом з тим, Житомирщина продовжує бути постійним прихистком для понад 80 тисяч переселенців, хто вирвався з-під обстрілів, пережив пекло залпів й канонад у підвалах та укриттях.

Об’єднуємось та підтримуємо вимушених переселенців та людей, які постраждали від війни! Тримаймося разом!”, – зазначив керівник Житомирської ОВА.

До Житомира завітав керівник Херсонської ОВА. ФОТО
Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img