Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаЧастина Житомира пів дня була без води та сім годин – без...

Частина Житомира пів дня була без води та сім годин – без електроенергії

22 жовтня близько 9:00 в частині міста зникло світло, а в «Укренерго» пояснили, що в Житомирській та деяких інших областях знову відключення світла, бо вранці критично збільшилося споживання.

Згодом з’явилася інформація, що ворожі ракети поцілили в енергетичні об’єкти в кількох містах України. Після цього, о 10:06, мер Житомира Сергій Сухомлин звернувся до містян із закликом зробити запаси води та поінформував, що удари по енергетичних об’єктах в Хмельницькому впливають на електропостачання Житомира.

«Не можу сказати сьогодні «Добрий ранок». Фактично, були данні, що сьогодні, в суботу, ворог буде наносити ракетні удари по об‘єктах критичної інфраструктури України. В Житомир не прилетіло, але від цього нам точно не легше, бо ракетні удари були нанесені по енергетичній інфраструктурі в Хмельницькому, від якого отримує електроенергію Житомир. Удари були по Рівному: частина Рівного без світла. Хмельницький – повністю без електричної енергії. Був удар по Луцьку. І сьогодні в нас проблеми. Тому обленерго, РЕМ роблять все можливе, щоб подати електричну енергію в місту, але не від них залежить багато моментів. Тому, перш за все, запасайтесь водою. Частина котелень у місті працювати не може через відсутність електроенергії. Через деякий час дам більше інформації»,
– сказав Сергій Сухомлин.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img