Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Житомирі поблизу екоінспекції виявили неналежний стан території біля сміттєвих баків

У Житомирі поблизу екоінспекції виявили неналежний стан території біля сміттєвих баків

Фахівці екоінспекції, реагуючи на повідомлення у соціальних мережах, зафіксували факт неналежного утримання прибудинкової території поруч з контейнерним майданчиком для збору відходів у Житомирі.

Про це 27 лютого повідомила пресслужба Державна екологічна інспекція Поліського округу.

«Реагуючи на повідомлення у соціальних мережах щодо порушення санітарних правил утримання прибудинкової території за адресою вул. Леха Качинського, 14 у Житомирі, фахівці Інспекції обстежили зазначену територію та встановили факт неприйнятного стану контейнерного майданчику та території суміжної з ним, нагромадження відходів на території, яке відбувається попри наявність контейнерів для збору сміття», – йдеться у повідомленні.

На адресу Житомирської міської ради Інспекцією готується лист про неналежне утримання контейнерного майданчика для збирання побутових відходів за вказаною адресою, прибудинкової території, суміжної з ним, та вимогою вжити заходів реагування, навести лад на прибудинковій території.

Інспекція наголошує на необхідності належного виконання покладених повноважень на органи місцевого самоврядування в частині забезпечення управління побутовими відходами на підпорядкованій території.

Зауважимо, що вказана адреса знаходиться неподалік Державної екологічної інспекції.

 У Житомирі поблизу екоінспекції виявили неналежний стан території біля сміттєвих баків
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img