Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Бердичеві провели "Фестиваль сусідів", щоб підтримати мешканців громади та допомогти нашим...

У Бердичеві провели \”Фестиваль сусідів\”, щоб підтримати мешканців громади та допомогти нашим захисникам. ФОТО

У такий спосіб у Бердичівській міській публічній бібліотеці вирішили докласти сил, щоб в умовах воєнного стану підтримати мешканців громади та допомогти нашим захисникам.

Керівник бібліотеки розповіла, «що вони готували цей захід у трохи іншому форматі, в іншому місці, і в іншу дату… Але, як часто це буває, обставини вносять свої корективи. Не зважаючи на це, наші наміри, пріоритети та цінності незмінні! Десятки сердець та рук працювали над тим, щоб об\’єднатися і показати: Разом ми – сила! Все – на допомогу ЗСУ!

Багато мешканців нашої громади, відгукнулися на заклик бібліотекарів та знайшли вільні 10 хвилин свого часу, щоб підтримати їхню ініціативу.

На гостей фестивалю чекали патріотичні майстер-класи, смачнюща випічка від кулінарів, фольклорні виступи від найчарівніших дівчат міста, сувенірна продукція на будь-який смак, представлення соціальної ініціативи — сухого борщу для.

Фестиваль має таку назву тому, що, на думку його організаторів, саме сусіди поруч прийдуть на допомогу в будь-який час доби… Це люди, з якими можна разом плести маскувальні сітки, смакувати найсмачнішими пирогами, проводити заняття з вивчення української мови, співати патріотичних пісень і мріяти, що разом будемо робити після Перемоги.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img