Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаДрук наклейок: як створити вдалу рекламну поліграфію

Друк наклейок: як створити вдалу рекламну поліграфію

Створення оригінального дизайну рекламної наліпки – головний момент у просуванні бренду та залученні нових клієнтів. Якщо ви хочете, аби рекламна поліграфія вигідно відрізнялася на тлі конкурентів, потрібно ретельно продумати її дизайн та органічно використати айдентику компанії. Замовляючи друк наклейок, також слід чітко визначитися зі сферою поширення друкованої продукції – від цього буде залежати, який вид матеріалу обрати.

64500c3eaa9e3.jpg

Ключові моменти в розробленні макету

Перш за все, потрібно ретельно продумати елементи дизайну, які найбільш ефективно передадуть рекламний меседж та привернуть увагу клієнтів. Найкраще працює фірмовий логотип та слоган. Наклейка дозволяє розмістити лаконічний текст, малюнок чи фото. Важливо також врахувати кольорову гаму та стилістику шрифтів, які найбільш відповідають бренду та специфіці товару чи послугам.

Дуже ризиковано експериментувати з написами. Популярні рукотворні шрифти не завжди доречні, адже можуть бути нечитабельні на невеликій наліпці. Рекламна поліграфія повинна містити короткі фрази, чіткі зображення. Також варто уникати контрастного поєднання кольорів – краще використати такі перевірені прийоми, як градієнти, пастельні відтінки.

Форма має значення для сприйняття інформації, а також впливає на вартість тиражу. Популярні шаблони – це круглі чи овальні наліпки. На них зручно розміщувати розмір знижки, дату проведення акції. Якщо необхідно вказати більше тексту, то краще обрати квадратні чи прямокутні стікери. А от фігурні наклейки – завжди ексклюзивне рішення, проте й найдорожче.

Вдалий матеріал

Свого часу популярними були наліпки на паперовій основі. Вони чудово підходять для картонних коробок та поштових конвертів. Проте в них є і суттєвий недолік – ця поліграфія не може контактувати з вологою, а під дією сонячних променів зображення на ній висвічується. Чудовою альтернативою є наліпки на самоклеючій плівці, яка може бути прозорою чи білого кольору.

64500c82300be.jpg

Основні переваги цього виду наклейок:

  • Легкість використання. Їх можна швидко наклеїти на будь-яку поверхню. Вони не потребують додаткових матеріалів або інструментів для нанесення.
  • Висока якість друку. Сучасні технології дозволяють створювати наліпки на плівці з високою якістю друку та деталізацією.
  • Ексклюзивність. Самоклеюча плівка не створює жодних обмежень для реалізації творчих задумів. Наліпки можуть бути різних розмірів, форм, на них можна надрукувати QR-коди.
  • Економічність. Наклейки – це бюджетне рішення для замовника. Особливо, якщо виготовляти їх відразу великими тиражами.
  • Оперативність. Наліпки на плівці можна створити цифровим методом і надрукувати відразу після подачі макету.

Створення стікерпаків

Це популярне та креативне рішення для будь-якого бізнесу. Стікерпак – набір наліпок, які зібрані в одну колекцію та виконані в єдиному стилі, тематиці, кольоровій гамі. Їх вдало використовують для декорування планшетів, ноутбуків, холодильників, оргтехніки, мобільних телефонів. Оригінальні стікерпаки часто можна побачити на дитячих велосипедах, зошитах, записниках, багажниках авто.

Стікерпаки можуть містити наліпки на різні теми. Попитом користуються комікси, культові фільми, зображення тварин, фантастичних звірів. Стікерпаки зазвичай створюються компаніями та продаються в онлайн-магазинах або на спеціалізованих ринках. Проте фірмові набори наліпок часто роздають корпоративним клієнтам, на відкритті точок продажу. Кожна наклейка в стікерпаку може мати свій власний дизайн та розмір, що дозволяє користувачам створювати унікальні колажі. Стікерпаки особливо популярні серед молодіжної аудиторії, оскільки дають можливість виразити свою індивідуальність та стиль.

Фірмові герої

Ексклюзивне та завжди вдале рішення – це створення фірмового персонажу. Цільова аудиторія в очікуванні виходу нових наліпок, які часто колекціонують. Фірмові герої стають символом бренду та є його візитною карткою. Це можуть бути як вигадані мальовані персонажі, так і реальні люди, які є частиною команди компанії.

Рекламні наклейки з фірмовими героями можуть мати різноманітний дизайн та розміри, що дозволяє їх використовувати на різних поверхнях. Такі наліпки розміщують на автомобілях, вітринах магазинів, пакетах із продуктами, рекламних банерах. Фірмові герої створюють важливий емоційний зв\’язок із аудиторією та сприяють швидкому запам\’ятовуванню бренду. На сайті типографії https://xprint.com.ua/uk/ можна переглянути популярні формати наклейок та оформити онлайн-заявку на швидкий друк поліграфії.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img