Свіжі новини

ГоловнаСвітЗ гендиректором Житомирської обласної лікарні Богданом Леськівим збираються розірвати контракт

З гендиректором Житомирської обласної лікарні Богданом Леськівим збираються розірвати контракт

1 березня на засіданні бюджетної комісії Житомирської обласної ради члени комісії проголосували за те, щоб розірвати контракт із генеральним директором Житомирської обласної клінічної лікарні Богданом Леськівим.

На початку бюджетної комісії заступник начальника департаменту охорони здоров\’я Житомирської ОВА Віктор Лучків озвучив аналітику щодо стану справ і проблем у Житомирській обласній клінічній лікарні імені О.Ф. Гербачевського.

Позиція обласного департаменту охорони здоров\’я, озвучена Віктором Лучківим

За словами чиновника, в обласній клінічній лікарні, яка визначена як кластерна, проводиться велика робота, але є певні недоліки. Проблеми особливо загострилися в останній час в умовах повномасштабної війни.

Скарги на роботу лікарні

Підняли скарги на роботу лікарні, які надходили на гарячу лінію Міністерства охорони здоров\’я, НСЗУ, ОВА, департамент охорони здоров\’я. У 2022 році надійшли 10 звернень. З них про неналежне надання медичної допомоги — 7, платне обстеження — 2, платне лікування — 1. Інформація підтверджена копіями звернень. За 2023 — 17 звернень. Неналежне надання меддопомоги — 13, прояви корупції — 1, лікування за власні кошти — 3. 2024 рік є 5 скарг. Скарги є вмотивовані і обгрунтовані. Я є головою клініко-експертної комісії, тому і сам можу підтвердити їхню обгрунтованість.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img