Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаВ одному з мікрорайонів Коростеня закривають відділення Укрпошти

В одному з мікрорайонів Коростеня закривають відділення Укрпошти

Важлива новина для жителів Чигирів та Подолу!

Хто ж може розповісти про закриття №6 відділення Укрпошти на Подолі?

Це питання хвилює мешканців наших районів, і ми хочемо знати, куди треба звернутися за відповіддю.

Чи можливо звернутися до місцевої влади, щоб вони проінформували нас про причини цього рішення? Можливо, має сенс звернутися до начальника Укрпошти, щоб отримати чіткі пояснення. Або може варто подати заяву на державному рівні, щоб це питання було вирішено.

Ми всі хочемо зрозуміти, що стоїть за цим рішенням і як це вплине на нашу зручність та доступ до поштових послуг. Нехай влада і Укрпошта дадуть відповіді на наші питання!

Друзі, поширте цей пост, щоб максимальна кількість людей дізналася про наші сумніви та питання. Разом ми зможемо досягти зрозуміння та роз\’яснень щодо закриття №6 відділення Укрпошти.

Що коментують:

– Звільнився штат,а людно було тут в нас завжди,люди платили комуналку,забирали посилки,коли не зайдеш-стояв в черзі,і не треба ля-ля про газети й журнали,відділення надавало купу інших послуг,навіть страховку на авто до війни брав…Просто люди не хочуть працювати за копійки..

– Не думаю, що вам будуть керівники Укрпошти в соцмережах пояснювати чому закривається відділення.Тому думаю варто звернутися особисто до керівництва з заявою та ще з підписами жителів цього району,ось тоді і будете робити висновки.

– На маленьке відділення грошей немає. А на кількамільйонну зарплату керманичу – без питань. Плюс надбавки і премії, звісно…
Головне, що все законно…

– Який процент посилок приходить на Укрпошту, а який на “нову”????І хто захоче працювати на 7к ,кожен день!!!!

– Нема кому працювати, тому і закриваються відділення.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img