Свіжі новини
ГоловнаПодіїГоловнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав Орден "Звягель" та "Гордість Звягеля"

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав Орден \”Звягель\” та \”Гордість Звягеля\”

8 липня у 500 день повномасштабного вторгнення Росії в Україну свій 50-річний ювілей відзначає Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний. Напередодні його Дня народження міський голова Звягеля Микола Боровець зустрівся із земляком та передав від імені громади почесні нагороди – орден “Звягель” та “Гордість Звягеля”.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Звягельська міська рада.

Про зустріч із “Залізним генералом” розповів на своїй сторінці у Facebook і міський голова Звягеля Микола Боровець.

“Півторагодинна розмова пролетіла як одна мить: говорили про важливі питання щодо захисту та сьогодення країни, нашої громади. Простий у спілкуванні, далекоглядний та щирий…”
, – розповів Микола Боровець.

Від імені усіх звягелян міський голова вручив Валерію Залужному найпочесніші відзнаки громади – орден “Звягель” та відзнаку “Гордість Звягеля”.

Шановний Валерію Федоровичу, Ви – не лише Гордість Звягеля, а й Гордість України! Ви – взірець стійкості, відваги та незламності. У день Вашого славного 50-річного ювілею – рівно 500 днів, як Ви своїми “залізними руками” куєте нашу Перемогу в російсько-українській війні, приймаєте рішення, від яких залежить майбутнє України та кожного з нас. Дякуємо за мудрість та силу духу!”, – написав Микола Боровець.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав Орден "Звягель" та "Гордість Звягеля"
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img