Свіжі новини
ГоловнаПодіїЧи можна курити в поїзді? Нові обмеження на вокзалі та в транспорті

Чи можна курити в поїзді? Нові обмеження на вокзалі та в транспорті

На правах реклами. 
18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин. 

З кожним днем технології все сильніше змінюють наше життя, надаючи нові та зручні варіанти задоволення повсякденних потреб та звичок. Одним із таких прогресивних продуктів є нікотиновмісні паучі VELO, що представлені на сайті go-velo.com.ua

VELO — це нікотинові паучі у вигляді подушечок, які не виділяють диму, попелу та неприємного запаху*. У порівнянні з традиційними сигаретами або навіть електронними сигаретами, паучі VELO є більш доступними та зручними у використанні. Вони не потребують запалювання або заряджання, не потрібно шукати спеціальне місце для куріння і можуть бути використані в будь-якому місці та в будь-який час. Тож, якщо ви досвідчений споживач нікотину, паучі VELO заслуговують на вашу увагу як зручна, безпечна й сучасна альтернатива традиційному курінню. 

Чому VELO більше, ніж просто паучі з нікотином

Переваги паучів VELO не обмежуються лише їхнім зручним використанням. Вони також дають змогу контролювати насичення нікотином та самостійно визначати міцність, що потрібна для задоволення потреб. 

Оскільки курити в громадському транспорті в Україні заборонено законодавством України, а за його порушення передбачено чималий штраф, то багато людей шукають альтернативу курінню в поїздах та тривалих подорожах. Одним з таких варіантів є паучі VELO, які не підпадають під ці обмеження, оскільки вони не виділяють диму*, тому стають ідеальним рішенням для тих, хто шукає заміну традиційним сигаретам. 

Використовувати паучі VELO дуже просто. Усе, що вам потрібно: відкрити упаковку, дістати один пауч, покласти його між верхньою губою та яснами й відчувати необхідне насичення від вивільнення нікотину. Паучі мають зручний розмір, що робить їх непомітними для оточуючих. Важливо використовувати пауч  не довше ніж 30 хвилин, після чого утилізувати у спеціальний відсік упаковки або просто викинути у смітник. 

Як вибрати паучі VELO

На сайті go-velo.com.ua ви можете знайти різні варіанти паучів VELO, що варіюються за міцністю та смаком. Це означає, що ви зможете вибрати той варіант, який найкраще відповідає вашим потребам. 

На цей час актуальна така лінійка продукції VELO**: 

  • 2 крапки — BERRY FROST MEDIUM MINI; 
  • 3 крапки — ICE COOL STRONG; 
  • 4 крапки — BERRY FROST X-STRONG, FREEZE X-STRONG, TROPIC BREEZE Х-STRONG; 

  • 5 крапок URBAN VIBE ULTRA, X-FREEZE ULTRA; 
  • 6 крапок — ARCTIC FROST MAX. 

Незалежно від того, у якому місці ви знаходитеся, на вокзалі, у поїзді, на вечірці чи в офісі — паучі VELO дають вам можливість споживати нікотин, не порушуючи правил і не заважаючи оточуючим. 

* Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність 

** лінійка актуальна станом на 01.07.2023 

 
 



Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img