Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ с. Горщик Житомирської області відкрили Цифровий освітній центр для дітей

У с. Горщик Житомирської області відкрили Цифровий освітній центр для дітей

Сьогодні, 11 липня, офіційно відкрили Цифровий освітній центр СПІЛЬНО у селі Горщик за підтримки Дитячого фонду (ЮНІСЕФ). Це простір вільний для відвідування дітей, де є безкоштовний доступ до комп’ютерів з інтернетом, проектор, фліпчарти, настільні ігри тощо. Цифровий центр створений при Горщиківському ліцеї, працює у будні з 10.00 до 18.00.

Особливості таких центрів:

• сучасний та комфортний простір з безкоштовним доступом для дітей;
• обладнаний необхідними пристроями для безперебійного доступу до освітніх процесів у режимі онлайн/офлайн (наявні ноутбуки, принтер, портативний зарядний пристрій високої потужності тощо на локації);
• має адміністраторів, які пройшли відповідну підготовку та проводять цікаві активності на локації безоплатно для дітей та батьків;
• простір дружній до ініціатив дитини.

Цифрові центри оснащені новими меблями, 15-ма ноутбуками, маршрутизатором, проектором, кольоровим принтером, канцелярією, настільними іграми.

Наступними відкриваються Цифрові освітні центри СПІЛЬНО у Новій Боровій та с. Андріївка.

Загалом 11 таких центрів функціонуватимуть у таких населених пунктах Житомирщини: с. Горщик (Горщиківська громада), смт Народичі (Народицька громада), с. Ігнатпіль, с. Бондарі та с. Кирдани (Овруцька громада), смт Нова Борова (Новоборівська громада), с. Городниця та с. Червона Воля (Городницька громада), с. Анжріївка (Черняхівська громада), м. Радомишль (Радомишльська громада), с. Замисловичі (Олевська громада) та с. Романівка (Романівська громада).

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img