Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Хорватії лікарі не стали госпіталізувати чеську дівчинку. На ранок вона померла

У Хорватії лікарі не стали госпіталізувати чеську дівчинку. На ранок вона померла

У хорватському курортному місті Медулін померла чотирирічна дівчинка з Чехії, яка приїхала разом із батьками на відпочинок. Рано вранці в середу, 12 липня, малятко перестало дихати.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Представник регіональної служби швидкої допомоги Тетяна Чемерикич розповіла газеті Glas Istre, що виклик надійшов о 05:55. Через дев\’ять хвилин медики були на місці. До їхнього приїзду диспетчер консультував батьків у наданні першої допомоги.

Лікарі, які прибули, продовжили реанімаційні процедури. Вони тривали близько години, але запустити серце і відновити дихання дитини не вдалося. Поліція виключила версію насильницької смерті.

Зі свого боку портал Index.hr повідомив, що дівчинці стало погано ввечері у вівторок – вона скаржилася на болі в животі, і батьки відвезли її у відділення невідкладної допомоги Центральної лікарні сусіднього міста Пула. Після проведеного обстеження лікарі не стали госпіталізувати дитину, а надали допомогу і відправили на домашнє лікування. Це пізніше підтвердила влада.

“Були проведені деякі лабораторні дослідження. Після поліпшення стану дівчинки її виписали додому”, – заявив міністр охорони здоров\’я Хорватії Вілі Берос.

Який саме діагноз поставили медики в невідкладній не повідомляють. Також невідомо, чи пов\’язані між собою вечірні та ранкові симптоми. Точну причину смерті дівчинки має встановити розтин. Він призначений на п\’ятницю.

Журналісти порталу iDNES звернулися по коментар до Міністерства закордонних справ Чехії, але там відмовилися повідомляти будь-які подробиці, оскільки йдеться про неповнолітню громадянку.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img