Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ житомирській книгарні продавчиня не впізнала відомого письменника

У житомирській книгарні продавчиня не впізнала відомого письменника

У житомирській книгарні, яку містяни називають “зеленою палаткою”, продавчиня не впізнала житомирського письменника Мартина Якуба.

Про це розповів сам Мартин Якуб на своїй сторінці у Фейсбуці:

В Житомирі триндець як мало книгарень. Ще радянські “Знання”, тентова “Зелена палатка” і Книгарня “Є”, які відкрилась цьогоріч.
Заходжу в “Зелену палатку”, щоб на ничку підписати свою книгу. Зробив свою справу, підходить працівниця в жовтому жилеті.
– А чьто єто ви дєлаєтє?
– Я автор, зайшов підписати книгу…
– Чьто ви видуміваєтє! Мартін Якуб єта польській пісатєль!
Так і живем😂 Як кажуть у нас, у польських авторів, на Батьківщині — Kto z przyrodzenia głupi, i w Żytomierzu sobie rozumu nie kupi)
Доречі, якшо у вас є знайомі агенти/видавці у Польщі, які займаються детективами, маякуйте😉А то тут відомий польський письменник ще у Польщі не виданий)

Довідка з Вікіпедії:

Мартин Якуб (нар. 1981, Житомир) — український письменник. Фіналіст літературного конкурсу «Смолоскип-2018», довгі списки премії «Книга року BBC-2019».

Народився у місті Житомир, у якому й закінчив середню школу та Житомирський міський ліцей при Житомирському державному технологічному університеті. У 1998-2004 роках вивчав політологію у Національному університеті «Києво-Могилянська академія».

Автор двох кримінальних романів: «Мертві Моделі» (Смолоскип, 2019) і «Не твоє собаче діло» (Віват, 2021).

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img