Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниНа Бердичівщині засудили 47-річного чоловіка, який неодноразово ґвалтував пасербицю

На Бердичівщині засудили 47-річного чоловіка, який неодноразово ґвалтував пасербицю

Бердичівський міськрайонний суд ухвалив обвинувальний вирок 47-річному чоловікові, обвинуваченому у зґвалтуванні малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

«Попри те, що обвинувачений не визнав своєї вини, колегія суддів, дослідивши усі докази по справі, вважає, що вина чоловіка у скоєнні особливо тяжкого злочину повністю доведена. Суд призначив покарання – 11 років позбавлення волі, а також ухвалив внести інформацію про особу обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи», – йдеться у повідомленні.

Як випливає з ухваленого вироку, події відбувалися у грудні 2019-го року в одному із сіл Житомирської області. Чоловік, батько чотирьох дітей, вночі у будинку, де проживала сім′я, згвалтував 13-ти річну дочку своєї співмешканки. Після того, як жінка заскочила чоловіка «на гарячому», дитина зізналася матері, що вітчим робив це з нею не вперше, при цьому погрожував фізичною розправою, якщо вона розповість про це кому-небудь.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному суді протягом 30-ти днів. До набрання вироку законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img