Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ резонансній справі про смертельне побиття на парковці в Бердичеві суд допитав...

У резонансній справі про смертельне побиття на парковці в Бердичеві суд допитав усіх свідків та дослідив усі докази

У Бердичівському міськрайонному суді відбулося чергове засідання у справі по обвинуваченню бердичівлянина у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Суд допитав свідку, яка раніше вже давала покази у суді. Цього разу допит відбувся після проведення з нею слідчого експерименту.

Ще одна свідка, яку суд планував допитати, у засідання не з′явилася, натомість надіслала лист, у якому повідомила, що перебуває за кордоном, найближчим часом повертатися до України не планує, а інформацією щодо обставин справи не володіє. З огляду на це прокурор відмовився від заявленої ним свідки. Таким чином допит свідків у справі завершено. Також у засіданні суд завершив дослідження доказів. Наступне засідання, у якому суд планує допитати обвинуваченого, призначене на 11:00 9-го серпня.

Нагадаємо, подія, яка викликала суспільний резонанс, сталася наприкінці березня 2022-го року на парковці у дворі по вулиці Спартаківській у місті Бердичеві. Згідно з обвинувальним актом, чоловік наніс два удари потерпілому в голову, після чого останній упав та помер.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img